Menu Sluiten

Verschillende vacatures bij Youz

Youz is een instelling voor kinder-, jeugd- en (jong)volwassenenpsychiatrie met locaties in (bijna) heel Nederland. Zij bieden diagnostiek en behandeling van o.a. ADHD, autisme, infant mental health, transitiepsychiatrie en alle andere psychiatrische problematiek.

De IMH-teams van Youz Haaglanden en Zoetermeer vallen onder de Unit Integrale Zorg, een samenwerkingsverband tussen Youz en Ipse De Bruggen, zorg voor verstandelijk beperkte kinderen. De IMH-teams zijn multidisciplinair samengesteld met onder meer IMH-specialisten en IMH-consulenten met uiteenlopende basisdisciplines. Een ervaren kinder- en jeugdpsychiater/-psychotherapeut/IMH-specialist biedt consultatie aan een aantal van deze teams. De IMH-teams werken volgens de principes van de Infant and Early Childhood Mental Health. Zij bieden zorg aan gezinnen met kinderen van -9 maanden tot 6 jaar met een breed scala aan ouder-kindrelatie- en psychiatrische problematiek.

Bij Youz staan verschillende vacatures open in de IMH-teams. Klik op de links onder de vacatures voor de gehele tekst.

Kinder- en Jeugdpsychiater IMH-team

Youz Haaglanden Integrale Zorg zoekt voor haar IMH-teams een K&J psychiater met interesse voor gezinnen met kinderen van -9 maanden tot 6 jaar.
Kinder- en Jeugdpsychiater – Parnassia Groep (werkenbijparnassiagroep.nl)

Basisarts voor IMH-teams

Youz Haaglanden Integrale Zorg zoekt voor haar IMH-teams een arts (basisarts/jeugdarts/sociaal pediater) met interesse voor gezinnen met kinderen van -9 maanden tot 6 jaar.
Basisarts – Parnassia Groep (werkenbijparnassiagroep.nl)

GZ-Psycholoog IMH

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het IMH-team in Den Haag een GZ-Psycholoog IMH
Vacature GZ-Psycholoog IMH – komwerkenbijyouz.nl

Orthopedagoog Generalist IMH

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het IMH-team in Den Haag een orthopedagoog generalist.
Vacature Orthopedagoog Generalist IMH – komwerkenbijyouz.nl


Parnassia Groep

Youz is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg. Hoog in het vaandel staat van en mét elkaar leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij Parnassia Groep kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.