Menu Sluiten

Agenda

 • Behandeling van perinataal trauma en verlies
  In deze specialistische nascholing van PAO leer je hoe je vrouwen kunt behandelen die trauma en verlies hebben meegemaakt bij het zwanger zijn, rondom de bevalling of in de kwetsbare fase na de geboorte van hun baby.
 • DAIMH-symposium komt eraan
  Na twee jaar is het eindelijk weer mogelijk. Een live DAIMH-symposium! Op vrijdag 7 oktober vindt in Baarn het jaarlijkse DAIMH-symposium plaats. Deskundige sprekers zoals Amanda Jones en Abdellah Mehraz geven acte de présence. En dat alles onder de intrigerende titel Earth, Wind & Fire: de context op meso en macroniveau en het jonge kind:…
 • Behandelen van relationeel (ontwikkelings)trauma – congres met Dan Hughes
  Dit congres biedt je de unieke kans om de hele dag van Dan Hughes te leren. Kinderen die relationeel (ontwikkelings)trauma meemaken hebben een bijzonder moeilijke start. Hoe help je hen en hun verzorgers hiervan te herstellen en een veilige gehechtheidsrelatie op te bouwen?
 • Voorjaarsbijeenkomst DAIMH
  De voorjaarsbijeenkomst van de DAIMH vindt dit jaar live plaats op woensdag 30 maart 2022. De vergadering wordt gehouden bij Hotel-Restaurant Van der Valk te Breukelen. Na een lezing door voorzitter Hedwig van Bakel, volgt de Algemene Leden Vergadering.
 • WAIMH congres
  Op 22 juni startte in Australië het Internationale WAIMH congres. Dit jaar zonder Nederlandse delegatie. Wel was het mogelijk om (delen van) het congres online te volgen. En dit is nog steeds mogelijk. Klik hier voor het hele programma.