Menu Sluiten

Vacature IMH-specialist Harderwijk

Jeugd ggz Dimence Groep team Noord Veluwe zoekt een Infant Mental Health (IMH) specialist (of iemand die in opleiding is tot specialist). De vacature is per direct, voor 24 uur. De locatie is Harderwijk.

Bij Jeugd ggz onderdeel van de Dimence Groep bieden we ambulante gespecialiseerde ggz voor kinderen en jongeren van -9 maanden tot 18 jaar. Onze zorg bestaat uit diagnostiek en behandeling van baby’s, peuters, kleuters, kinderen, pubers en adolescenten, samen met hun gezinnen. Daarbij horen ook ongeboren kinderen en hun ouders. Dat doen we als er een vermoeden is van psychiatrische ontregeling. 

Functiebeschrijving

Je verricht samen met een collega intakes bij (jonge) kinderen en/of jeugdigen, en de mensen die voor hen van betekenis zijn. Jij bent regiebehandelaar. Je behandelt en begeleidt (aanstaande) ouder(s) waarbij de ouder-kindrelatie onder druk is komen te staan door bijvoorbeeld hechting- en/of trauma, regulatieproblemen bij het kind, ontwikkelingsproblematiek bij het kind en/of psychopathologie bij de ouder(s). Je voert ouder-kind observaties en specialistische IMH behandelingen uit.

Je krijgt te maken met een gevarieerd takenpakket, waarbij wij regelmatig met elkaar afstemmen in een MDO of bij elkaar binnen lopen voor overleg, omdat we vinden dat je je werk niet alleen hoeft te doen.

Functievereisten

Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog of orthopedagoog generalist met passie voor IMH en ruime ervaring binnen de (ambulante) specialistische kinder- en jeugdpsychiatrie. Bij voorkeur ben je IMH specialist of in opleiding tot specialist.

Meer informatie

Kijk hier voor de uitgebreide vacaturetekst. Solliciteren kan tot 30 april.