Menu Sluiten

Vacature GZ-psycholoog / IMH specialist Jeugd ggz Deventer

Wil jij als GZ-psycholoog het verhaal van je cliënt begrijpen en samen onderzoeken wat passend is? Samen met het kind en het gezin, maar ook samen met collega’s en met samenwerkingspartners? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en inhoudelijk betrokken collega die een uitdaging ziet in het mee opbouwen van een succesvol en specialistisch IMH team. Het gaat om een vast dienstverband voor 28-32 uur met als standplaats Deventer.

Jeugd ggz Dimence Groep biedt ambulante gespecialiseerde ggz voor kinderen en jongeren van -9 maanden tot 18 jaar. De zorg bestaat uit diagnostiek en behandeling van baby’s, peuters, kleuters, kinderen, pubers en adolescenten, samen met hun gezinnen. Daarbij horen ook ongeboren kinderen en hun ouders. Bijvoorbeeld als er sprake is van een psychische ontregeling. Er wordt gewerkt in de complexe gespecialiseerde ggz, met vier specifieke aandachtsgebieden: Complex Trauma, Infant and Early Childhood Mental Health: I(EC)MH, Transitiepsychiatrie en Contextueel Behandelen. De teams werken in Gelderland en in Overijssel.

Functie-omschrijving

We zoeken een GZ-psycholoog / IMH-specialist die vanuit de IMH visie werkt en denkt, en zich hierin verder wil ontwikkelen. Je verricht intakes, doet onderzoek en psychologische behandelingen binnen de specialistische GGZ bij kinderen van -9 maanden tot 6 jaar en hun ouders. Daarbij ben je je bewust van de context om het kind heen en kan je hierin effectief en verbindend (samen)werken. 

Functie-vereisten

  • Je brengt kennis en ervaring mee om een gezamenlijke visie te ontwikkelen.
  • Je levert een actieve inbreng in patiëntbesprekingen, intervisiebijeenkomsten en werkoverleggen.
  • Je bent gewend om op je eigen denken en handelen te reflecteren.
  • Je stelt je open voor de invalshoeken van andere disciplines en bent bereid met anderen mee te denken over complexe casuïstiek.

Wat bieden wij?

  • Een leuke functie in een dynamisch team, dat grote waarde hecht aan een veilige werksfeer. Jouw mening telt!
  • Het betreft een uitdagende en een fijne werkplek voor 28-32 uur.
  • Het gaat om een vast dienstverband. Standplaats Deventer.
  • De functie is ingedeeld in FWG 65 van de cao ggz. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.
  • Opleiding en ontwikkeling van medewerkers behoort tot een integraal onderdeel van onze werkwijze.
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk & privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.

De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 21 november 2023 en dinsdag 28 november 2023.

Meer weten?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Sabine Aalderink: (0570) 60 41 00/(06) 57 14 34 68

Klik hier voor de volledige tekst van de vacature.