DAIMH-Symposium: Stress de ultieme vijand?

DAIMH-Symposium: Stress de ultieme vijand?

Op vrijdag 6 oktober 2017 is het zover en vindt ons jaarsymposium plaats met prikkelende lezingen en praktische workshops in Groot Kievitsdal te Baarn. Dit alles onder de titel: Stress de ultieme vijand? Gevolgen en oplossingen voor het (zeer) jonge kind, ouders en hulpverleners.

Claire Stramrood, gynaecoloog i.o., spreekt tijdens het congres over haar onderzoek naar traumatische bevallingen. Nupur Kohli, jeugdarts, zal vertellen over stress binnen de (jeugd)gezondheidszorg. Zij is in 2017 uitgeroepen tot de meest inspirerende vrouw in technologische ontwikkelingen en kreeg de TEDX Delft award voor uitmuntend spreker. Martine van Puyvelde is de derde spreker van de ochtend en zal vertellen over stress en human performance binnen de moeder-baby context.

’s Middags zijn er diverse workshops zoals mindful zijn met je baby door gz-psycholoog Eva Potharst, terwijl ontwikkelaars Dinco Verhelst en Eveline Berkens een inleidende workshop geven over het bevorderen van zelfregulatie bij jonge kinderen door middel van het anti-stress programma Griefelen. Joyce Knappe zal een workshop geven over het combineren van werk en ouderschap met oog voor de ouder-kindrelatie. Zij is de oprichter van Pro Parents, waarin Marcel Schmeets namens de DAIMH participeert. Pro Parents is door de Europese Unie en de Verenigde Naties uitgenodigd om mee te denken over het thema Werkende Ouders zodat work-life balace vanaf de werkvloer vergroot kan worden met steun van de overheid.

Klik hier voor de folder met het gehele programma.

ACCREDITATIE
Bij deelname aan het symposium ontvangt u 6 punten voor DAIMH herregistratie en er wordt accreditatie aangevraagd bij de NIP, ABSG, FGzP, NVO, NVvP, NVRG en NvK.

KOSTEN
De inschrijvingskosten voor het jaarsymposium bedragen € 195,- bij inschrijving voor 1 september. Bij inschrijving na 1 september bedragen de inschrijfkosten € 220,-. Dit is inclusief de lunch.
Leden van DAIMH en WAIMH Vlaanderen krijgen € 45,- korting op de inschrijfkosten.

INSCHRIJVING
Inschrijven kan via dit formulier. De inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Vanwege de groepsgrootte is het aantal deelnemersplaatsen beperkt. In geval van over-inschrijving ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht.