Menu Sluiten

Vacatures Gezinsbegeleider (Jeugdzorgwerker B) voor IMH-teams Kabouterhuis

Door de verschuiving naar een steeds jongere leeftijd bij aanmelding, zijn twee IMH teams in Amsterdam op zoek naar een gezinsbegeleider/jeugdzorgwerker B voor de doelgroep 0-3 jaar.

Als gezinsbegeleider/jeugdzorgwerker B ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van gezinnen met een (huil) baby of een heel jong kind in hun thuissituatie. Je doet dit vanuit de IMH visie, wat betekent dat je moet kunnen afstemmen op mogelijkheden en beperkingen van zowel ouders als kind. De zich ontwikkelende ouder-kindrelatie staat hierbij centraal. Je draagt bij aan een gezonde ontwikkeling en het opbouwen van een veilige band tussen ouders en kind. Je maakt daarbij gebruik van de inzet van Video Hometraining (VHT) om goed afgestemd contact van positieve en adequate interacties tussen ouders en kind(eren) te bevorderen Je hebt affiniteit met de IMH visie en wil je hier graag in ontwikkelen. Je hebt specifieke kennis van de ontwikkeling van baby’s en peuters en ervaring in het begeleiden van hen en hun ouders én je hebt kennis van psychiatrische problematiek.

Er worden twee medewerkers gezocht: 1 voor het IMH team Amsterdam (dit team werkt vanuit drie locaties in Amsterdam West, Noord, Zuid-Oost) en 1 voor het IMH team, Amsterdam West (vanuit deze locatie bedienen we onder andere gezinnen uit de regio Zuid-Kennemerland).
De vacatures zijn voor 24- 32 uur afhankelijk van beschikbaarheid.

Klik hier voor de volledige vacature.