Menu Sluiten

Vacature Systeemtherapeut bij YOUZ

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het FACT-team en de ambulante poli (IMH team) van Youz Zoetermeer een systeemtherapeut. 

Functieomschrijving

Het betreft de functie Systeemtherapeut voor 28-32 uur per week (uren in overleg te verdelen over FACT en de poli Zoetermeer (IMH team)). Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Het gaat om de locatie Youz Zoetermeer. De locatie bevindt zich nabij het winkelcentrum van Zoetermeer, heeft eigen parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Verrichten van gezinsdiagnostiek en indicatiestelling door het voeren van intakegesprekken, observaties en het afnemen van gezins- en ontwikkelingsanamneses
  • Opstellen van een hulpverleningsplan in overleg met het cliëntsysteem en in afstemming met andere bij de behandeling betrokken disciplines
  • Behandelen van complexe gezinssystemen
  • Actief bijdragen aan de inhoudelijke ontwikkelingen van het vakgebied en samen met de collega’s uit het multidisciplinair team een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van beleid en methodiek

De behandelingen van de kinderen/ jongeren en hun netwerk vinden plaats bij de jongeren thuis of op de polikliniek. Dit betekent dat je zo nodig op pad bent en dat je vrijheid hebt in het indelen van je werkdag. 

Functievereisten

In verband met onze doelgroep zoeken we een zelfstandige en sterke persoonlijkheid. Je hebt affiniteit of ervaring met de kinder- en jeugdpsychiatrie en IMH. Daarbij ben je gewend om in een team aan een gezamenlijk doel te werken.

Meer informatie

Klik hier voor de volledige vacaturetekst