Menu Sluiten

Vacature Regiebehandelaar bij IMH-team van Youz

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het IMH-team in Zoetermeer een klinisch psycholoog, psychiater of psychotherapeut.

Functieomschrijving

Het betreft een functie voor 16-24 uur per week, per direct beschikbaar. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het gaat om de locatie Youz Zoetermeer. De locatie bevindt zich nabij het winkelcentrum van Zoetermeer, heeft eigen parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Als klinisch psycholoog, psychiater of psychotherapeut heb je een rol als regiebehandelaar en ben je verantwoordelijk voor:

  • bewaken van het diagnostiek- en behandelproces vanuit een overkoepelende visie; je bent tevens betrokken bij de inhoud en uitvoering van diagnostiek en behandelprocessen.
  • consultatie geven aan collega’s uit het multidisciplinair team en/of samen met hen jonge kinderen en hun ouders zien
  • bijdragen aan de inhoudelijke ontwikkelingen van het vakgebied en samen met de collega’s uit het multidisciplinair team een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van beleid en methodiek van de IMH in Zoetermeer
  • diagnostiek en behandelingen verrichten vanuit je eigen expertise bij met name jonge kinderen tot 6 jaar en hun ouders.  

Functievereisten

We zijn op zoek naar een BIG geregistreerde klinisch psycholoog, psychiater of psychotherapeut die affiniteit heeft met IMH en de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ervaring binnen IMH is een pré.

Meer informatie

Klik hier voor de volledige vacaturetekst