Vacature Regiebehandelaar 24-32 uur IMH team ‘t Kabouterhuis

Vacature Regiebehandelaar 24-32 uur IMH team ‘t Kabouterhuis

Het IMH team van MOC ‘t Kabouterhuis zoekt een daadkrachtige en initiatiefrijke specialist die aandacht heeft voor de allerkleinsten van 0 tot 2 jaar. De functie van Regiebehandelaar kan worden ingevuld door een GZ psycholoog, een Orthopedagoog Generalist, een Klinisch Psycholoog of een Psychotherapeut.

Het gaat om een (bijna) deskundige IMH breed georiënteerde specialist die affiniteit heeft met inhoudelijke vernieuwingen in de zorg en daarnaast over een goed organisatievermogen beschikt. Ook als je net of bijna klaar bent met de IMH opleiding, word je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Samenvattend gaat het om de volgende taken:

  • Het uitvoeren/ coördineren van diagnostiek en behandelingen
  • Het participeren in de rol van Regiebehandelaar, waarbij je overlegt met gezinsbegeleiders die uitvoering geven aan behandelplannen waar jij Regiebehandelaar voor bent.
  • Deelnemen aan de wekelijkse cliëntbesprekingen en het leveren van een actieve bijdrage in het doen van voorstellen met betrekking tot diagnostiek, behandelvormen en het opleiding- en kwaliteitsbeleid.
  • Daarnaast begeleid je gezinsbegeleiders in jouw team en denk je met jouw ambulante collega’s mee bij complexe problematiek.

Kortom, een veelomvattende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden gericht op het jonge kind in de leeftijd van 0-2 jaar.

Aangezien ‘t Kabouterhuis een groot werkgebied bedient, worden de behandelingen op verschillende locaties uitgevoerd. Dit vraagt om enige flexibiliteit.

Voor meer informatie, klik hier voor de vacature.

Wil je direct solliciteren, ga dan naar deze pagina!