Vacature IMH-specialist in Deventer bij Jeugd GGZ

Vacature IMH-specialist in Deventer bij Jeugd GGZ

Voor het nieuw op te zetten IMH team van Jeugd ggz in Deventer is men op zoek naar een IMH-specialist. Iemand die zich voor 20-32 uur als kartrekker wil inzetten om het nieuwe team neer te zetten binnen de organisatie. Als basisberoep vraagt men een Klinisch psycholoog, een psychotherapeut of een kinderpsychiater die tevens IMH-specialist is.

Solliciteren kan tot 29 april 2020

Wat ga je doen?
In het specialistische team zal gewerkt worden vanuit de IMH visie waarbij we de therapeutisch relatie als het meest werkzame bestanddeel in de totale behandeling zien en psychotherapeutische behandelingen tot de kerntaak behoren. Hiernaast moet het team enerzijds aansluiting zoeken/verbinding gaan maken met het sociaal domein en de 0e en 1e lijn en anderzijds de verbinding gaan maken met de polikliniek psychiatrie en zwanger (voor kwetsbare vrouwen met een psychiatrisch ziektebeeld) van Dimence. Er zal worden samengewerkt met het IMH-team Zwolle.

Een aantal medewerkers zijn al geworven: GZ-psychologen, jeugdarts (met ervaring als consultatie bureau-arts), een klinisch psycholoog/psychotherapeut. De overige functies zoals ambulant behandelaar volgen later. Er is verder door de divisie een subsidie aanvraag gedaan bij ZonMW met betrekking tot samenwerking rond kwetsbare jonge moeders, en waar onder andere de gemeente Deventer, Saxion, gynaecologen, huisartsen, polikliniek psychiatrie en zwanger in mee getekend hebben. Hier participeert het IMH-team ook in.

Kortom, een heel leuke en uitdagende functie voor een ervaren therapeutisch denkende en werkende IMH specialist.

Wie ben jij?

  • Je bent een enthousiaste en inhoudelijk betrokken collega die een uitdaging ziet in het opbouwen van een succesvol specialistisch IMH team.
  • Je werkt vanuit de IMH visie en bent in werken en denken integratief.
  • Je verricht intakes, onderzoek en behandelingen binnen met name de specialistische GGZ. Voorts lever je een actieve inbreng in patiëntbesprekingen, intervisiebijeenkomsten en werkoverleggen. Professionaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en een zelfkritische blik zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.

Wat de organisatie biedt?
Wij bieden een inspirerende en uitdagende werkplek met enthousiaste collega’s, die de zorg voor onze cliënten naar de huidige maatschappelijke ontwikkelingen verder willen vormgeven.
Bij Jeugd ggz kun je echt bezig zijn met je vak; we leveren hoogwaardige diagnostiek en behandeling, zijn een financieel gezonde organisatie en lopen graag voorop bij de nieuwste ontwikkelingen. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Wil je wetenschappelijk onderzoek doen? Dit stimuleren en faciliteren we graag!
We bieden goede arbeidsvoorwaarden conform cao ggz met onze eigen aanvullende regelingen zoals vergoeding lidmaatschap beroepsvereniging, fietsplan en collectiviteitskortingen. De functie is ingeschaald op basis van functie. Het aantal uren is in overleg te bepalen.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Jan Schoorlemmer, regiomanager op telefoonnummer 06-55880073 of Marie-José van Mook, directeur Zorg, klinisch psycholoog/psychotherapeut/IMH-specialist, te bereiken via het secretariaat op 0570-604160.