Vacature GZ Psycholoog / Psychotherapeut Zoetermeer

Vacature GZ Psycholoog / Psychotherapeut Zoetermeer

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het Infant Mental Health (IMH) team in Zoetermeer een GZ psycholoog, NVO generalist of psychotherapeut. Het Infant Mental Health Zoetermeer is deel van Team Zoetermeer en bestaat momenteel uit vijf behandelaren, waaronder een K&J psychiater, psychotherapeut en een IMH specialist DAIMH.

Je komt te werken in een ambulant IMH team in opbouw, dat multi-specialistisch is samengesteld en binnen en buiten de GGZ instelling actief is, met ouders en het jonge kind. Je geeft waar nodig coaching aan je collega’s bij vroegdiagnostiek, ouder-kind behandeling, traumabehandeling en gezinsinterventies thuis. We werken integraal en hechten aan samenwerking met onze ketenpartners. Je bent inzetbaar als ouder-kind behandelaar en hebt als GZ psycholoog of psychotherapeut een rol met behandelregie, die o.a. bestaat uit meedenken bij diagnostiek- en intakebesprekingen en bij behandelevaluaties. Je voert intakegesprekken en geeft behandelindicatie/-advies.

Youz is op zoek naar een BIG geregistreerde GZ psycholoog, NVO generalist of psychotherapeut met kennis van en ervaring in de K&J- of infantpsychiatrie. Je bent bij voorkeur geschoold in toepassing van het DC 0-5T/M classificatiesysteem en in één of meerdere behandelinterventies bij jonge kinderen, zoals PRT, VHT, Floorplay, EMDR of PCIT en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid

Het betreft een functie voor 24-32 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van opleiding en bedraagt minimaal € 4053,- en maximaal € 6564,- (FWG 65/70) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Klik hier voor de volledige vacature. Reageren kan tot 27 januari 2021.