Menu Sluiten

Vacature GZ Psycholoog / Orthopedagoog Generalist voor Kinderleven

Kinderleven in Maastricht is direct op zoek naar een enthousiaste en sensitieve GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist met IMH-specialisatie of aantoonbare ervaring in het werken met ouders en heel jonge kinderen. Kinderleven werkt vanuit de IMH-visie met een sterke systemische gerichtheid. Wij zoeken een collega die net als wij het  stimuleren van de liefde tussen ouders en kind als belangrijkste taak ziet. 

Functie-omschrijving

Het betreft per direct een functie voor 24-32 uur per week bij Kinderleven Behandelcentrum Maastricht. Je voert zelfstandig gezinsbehandelingen uit met de focus op de hechtingsrelatie in de eerste 1000 dagen. Sommige behandelingen voer je samen met een thuisbehandelaar uit. Als regie-behandelaar vervul je een rol in het borgen van de kwaliteit van de behandelingen. Daarnaast bied je consultatie aan verwijzers en hulpverleners uit het veld over vragen met betrekking tot jonge kinderen en hun ouders. 

Functievereisten

Wij zoeken een BIG geregistreerde GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist met aantoonbare ervaring in het werken met ouders en hun kind in de leeftijd van 0 – 6 jaar. (In) opleiding tot IMH-specialist strekt tot aanbeveling. Je hebt affiniteit met systemisch en lichaamsgericht werken.

Meer informatie

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.