Menu Sluiten

Vacature GZ Psycholoog Jeugd GGZ IECMH

Het Infant and Early Childhood Mental Health-team (IECMH-team) bij Jeugd ggz in Deventer is op zoek naar een gezondheidszorgpsycholoog/-IMH specialist die zich wil inzetten voor het enthousiaste team. Het betreft een vacature voor 20- 36 uur per week.

Functie-omschrijving

Het team behandelt kinderen in de leeftijd van -9 maanden tot 6 jaar binnen hun context, zoals ouders, verzorgers en school/ dagopvang. In het IECMH team werken wij vanuit de visie waarbinnen de relatie op allerlei manieren centraal staat. De therapeutische relatie is het meest werkzame bestanddeel in de totale behandeling en de focus ligt op de ouder-kind relatie. Ook de relaties binnen het team en met andere organisaties zijn cruciaal. 
We zoeken verbinding met de 0e, 1e en 2e lijn, met de polikliniek Psychiatrie en Zwangerschap (voor kwetsbare vrouwen met een psychiatrisch ziektebeeld) en het Contextueel Behandelteam van Stichting Dimence Volwassenzorg waarbij behandelaars van volwassenzorg en jeugd met elkaar samenwerken.

Het huidige team bestaat uit een jeugdarts, een klinisch psycholoog, een GZ-psycholoog, een basispsycholoog, een klinisch psycholoog/psychotherapeut/IMH-specialist en een ambulant gezinsbehandelaar.

Wij bieden binnen deze context een uitdagende functie voor een therapeutisch denkende en -werkende GZ-psycholoog/ IMH specialist met passie voor de behandeling van jonge kinderen en hun ouders.

  • Je verricht screeningen, intakes, onderzoek en psychologische behandelingen binnen de specialistische GGZ bij kinderen van -9 maanden tot 6 jaar en hun ouders.
  • Je bent je bewust van de context om het kind heen en kan hierin effectief en verbindend (samen)werken. 
  • Je brengt kennis en ervaring mee om onze gezamenlijke visie vorm te geven.
  • Je levert een actieve inbreng in cli├źntbesprekingen, intervisiebijeenkomsten, beleidsvergaderingen en werkoverleggen.
  • Je bent gewend om op je eigen denken en handelen te reflecteren.
  • Je stelt je open voor de invalshoeken van andere disciplines en bent bereid met anderen mee te denken over complexe casu├»stiek.

Functie-vereisten

We zoeken een enthousiaste en inhoudelijk betrokken collega, die een uitdaging ziet in het doorontwikkelen van een succesvol en specialistisch IECMH team. Iemand die vanuit de IECMH visie werkt en denkt, de therapeutische relatie als belangrijkste instrument gebruikt, en zich hierin verder wil ontwikkelen.

Ben jij de ervaren gezondheidszorgpsycholoog bij voorkeur met registratie tot IMH-specialist die wij zoeken? Wil je samen met ons aan het therapeutisch klimaat van ons team bouwen? Dan willen wij graag met je kennismaken!

Meer informatie

Klik hier voor de volledige vacaturetekst

Vacature geplaatst op 31 mei 2022