Menu Sluiten

Vacature GZ-psycholoog bij YOUZ

Youz – specialistische GGZ voor Jeugd en Gezin – zoekt per direct een GZ psycholoog voor de zorglijn die binnen de Polikliniek Gorinchem gericht is op de hulpverlening aan jongere kinderen van 0-6 jaar en hun ouders. 

Functieomschrijving

De zorglijn “0-6 jaar/Infant Mental Health (IMH) maakt een integraal onderdeel uit van de Polikliniek Gorinchem en is een zorglijn in opbouw. Hierbij is het de ambitie om deze expertise de komende jaren verder uit te bouwen voor de regio Zuid Holland Zuid en de aangrenzende zorgregio’s. Je komt te werken in het multidisciplinair samengesteld  team van de Polikliniek Gorinchem waar je – naast het reguliere poliwerk – binnen de zorglijn “0-6 jaar/IMH” in opbouw, ambulante zorg gaat bieden aan jongere kinderen van 0-6 jaar en hun ouders.

Je geeft waar nodig coaching aan je collega’s bij vroegdiagnostiek, ouder-kind behandeling, traumabehandeling en gezinsinterventies. We werken integraal en hechten aan samenwerking met onze ketenpartners. 
Je bent inzetbaar als ouder-kind behandelaar en hebt als GZ-psycholoog als “leading professional” een rol als regiebehandelaar , die o.a. bestaat uit het  meedenken bij diagnostiek- en intakebesprekingen en bij behandelevaluaties. Je voert intakegesprekken en geeft behandelindicatie/-advies.

Het betreft een functie voor 24-32 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4138,- en maximaal € 5553,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Functievereisten

  • We zijn op zoek naar een BIG geregistreerde GZ-psycholoog met kennis van en ervaring op het gebied van de kinder-/en jeugd psychiatrie en met name de hulpverlening aan jongere kinderen en ouders van 0-6 jaar
  • Je bent bij voorkeur geschoold in toepassing van het DC 0-5 classificatiesysteem en in één of meerdere behandelinterventies bij jonge kinderen, zoals PRT, VHT, Floorplay, Theraplay, EMDR of PCIT
  • Je bent een “teamplayer” en hebt ervaring in het werken binnen een  multidisciplinair team 
  • Je durft als regiebehandelaar het initiatief te nemen en knopen door te hakken in moeilijke situaties 
  • Je ziet het als een uitdaging om samen met je collega’s de hulpverlening aan jonge kinderen en hun ouders verder te ontwikkelen

Meer informatie

Klik hier voor de volledige vacaturetekst