Menu Sluiten

Vacature bij IMH-team van YOUZ

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het IMH-team in Zoetermeer een psychotherapeut, GZ psycholoog of orthopedagoog-generalist.

Functieomschrijving

Het betreft een functie voor 24-32 uur per week. Deze is per direct beschikbaar. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het gaat om de locatie Youz Zoetermeer. Deze locatie bevindt zich nabij het winkelcentrum van Zoetermeer, heeft eigen parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Je hebt als psychotherapeut, GZ psycholoog of orthopedagoog-generalist een coördinerende rol als regiebehandelaar. Je taken bestaan onder meer uit:

  • Gezamenlijk met een collega uitvoeren van intakegesprekken en stelt de behandelindicatie en geeft advies, met name bij jonge kinderen tot 6 jaar en hun ouders. Belangrijke aspecten binnen de diagnostiek- en behandeltrajecten zijn onder andere oog hebben voor mogelijke intergenerationele overdracht, (trauma)sensitief opvoeden en vergroten van het mentaliserend vermogen
  • Meedenken bij diagnostiek- en intakebesprekingen en bij behandelevaluaties
  • Vanuit je eigen expertise diagnostiek en behandelingen verrichten bij jonge kinderen tot 6 jaar en hun ouders, waarbij een breed scala aan problematiek bij de gezinsleden kunnen voorkomen.
  • Je draagt actief bij aan de inhoudelijke ontwikkelingen van het vakgebied en levert samen een bijdrage aan de doorontwikkeling van beleid en methodiek van de IMH in Zoetermeer.

Functievereisten

We zijn op zoek naar een BIG geregistreerde psychotherapeut, GZ psycholoog of orthopedagoog-generalist, die affiniteit heeft met IMH en de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ervaring binnen IMH is een pré. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en kunt zelfs onder tijdsdruk collegiaal en oplossingsgericht te werk gaan.

Meer informatie

Klik hier voor de volledige vacaturetekst