***Oproep IMH-gerelateerde stage***

***Oproep IMH-gerelateerde stage***

Via deze oproep zou ik graag mijn interesse kenbaar willen maken in een IMH-gerelateerde stage.
Mijn naam is Fee Damen, ik ben 23 jaar en ik volg momenteel de master klinische ontwikkelingspsychologie aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam. Voor het afronden van deze master ben ik op zoek naar een klinische stageplaats. Gezien ik nu al heel gericht weet dat mijn interesse naar de IMH uit gaat, hoop ik middels dit medium een stage binnen dit vakgebied te vinden. Ik heb grote interesse om te werken met ‘het jonge kind’, waardoor alle problematiek die binnen de IMH behandeld wordt mij enorm aanspreekt. Ik ben geënthousiasmeerd door de onderwerpen die op de DAIMH-site besproken worden en denk dan ook binnen de IMH mijn passie gevonden te hebben.

Ik ben een enorm gemotiveerde student die graag meer ervaring in de praktijk op wil doen. Ik ben vrolijk, zorgzaam, maak makkelijk contact met anderen en heb een groot inlevingsvermogen.

Vanuit de VU worden de volgende eisen gesteld: de stage moet minimaal 672 uur bedragen, ik dien onder begeleiding te staan van een specialist (GZ-psycholoog, orthopedagoog-generalist of vergelijkbaar door jaren ervaring), de stagebegeleiding binnen de stage-instelling omvat minstens 1 uur per week en wordt uitgevoerd door deze specialist. Verder hoop ik dat er mogelijkheid is tot het behalen van de BAPD-aantekening. Ik ben opzoek naar een stage vanaf september 2020 (eerdere of latere start mogelijk in overleg).

Ik hoop dat ik mijn enthousiasme voor een stage binnen de IMH via dit bericht voldoende kenbaar heb kunnen maken. Graag licht ik mijn interesse in de IMH en motivatie nader toe in een (telefonisch) gesprek.
Mocht u wellicht een stageplek beschikbaar hebben of iets weten, hoor ik het graag.

Met enthousiaste groet,
Fee Damen
feedamen@gmail.com
0653224211