Menu Sluiten

IMH-deskundigen gezocht voor ondersteuning Oekraiense hulpverleners

In Oekraine werken nog steeds veel hulpverleners met ouders en hun jonge kinderen. Zij staan onder zware druk. Psychotherapeut Natasha Dobrova-Krol is op zoek naar Nederlandse professionals die deze hulpverleners willen en kunnen ondersteunen. Door alle stress en hectiek die ze meemaken, hebben ze behoefte aan een luisterend oor, intervisie en/of supervisie.

Wil je hieraan meewerken laat het weten via vroeg@dgcommunicatie.nl Stuur een mail met je gegevens en je expertise. Zodra er meer bekend is, krijg je dit te horen.

Als IMH Nederland en VROEG hebben we inmiddels een pagina gemaakt over trauma informed care om de mensen daar – en elders waar de gevluchte gezinnen met jonge kinderen terecht komen – met tips en materialen te helpen. Voor deze site zijn we op zoek naar laagdrempelige en makkelijk inzetbare tools en tips. Wie kan ons hier – aanvullend wat nu op de pagina staat – aan helpen.

Op 22 maart organiseren we een gratis Engelstalig webinar voor deze groep hulpverleners, dat we opnemen en vervolgens (laten) verspreiden. Deskundigen rond het jonge kind zullen concrete tips en handvatten aanreiken.

Wil je meer weten of op een andere manier meewerken? Laat het ook weten via vroeg@dgcommunicatie.nl