Cursus gezinsdiagnostiek m.b.v the Lausanne PicNic Game

Cursus gezinsdiagnostiek m.b.v the Lausanne PicNic Game

Het Lausanne Picnic Game (LPG) is een diagnostisch instrument om de verschillende relaties in een gezin te scoren. Waarbij de nadruk ligt op de ouders/partners en de relaties tussen ouders en kinderen. Het is ontwikkeld door Frascarolo, F. & Favez, N. in The Center for Family Study in Lausanne (Zwitzerland).

Docent: Monique van Kuijk, klinisch psycholoog, psychotherapeut, DAIMH lidspecialist. Opgeleid in de scoring van het LPG door France Frascarolo en bevoegd om les te geven in Nederland.
De eerstvolgende (en voorlopig laatste) cursus zal zijn op de vrijdagen 3 en 17 april 2020 in Tilburg. Kosten € 425,- incl. handleiding en lunch. Er zijn nog vrije plaatsen

Na april zal er geen cursus meer gegeven worden op het Ouder-Baby-Centrum, omdat de praktijk gaat sluiten. Mogelijk kan er nog een cursus op het eind van het jaar ergens in de buurt van Tilburg komen. Deze zal dan duurder zijn, omdat er een cursusruimte gehuurd moet worden. Op aanvraag kan de cursus in company gegeven worden.

De cursus is geacrediteerd bij NIPk&j/NVO voor 12/13 punten en bij FGZPT voor klinisch psychologen voor 18 punten.

Voor meer informatie, klik hier of u kunt mailen naar info@ouderbabycentrum.nl. Vermeld daarbij a.u.b. uw naam, opleiding, werksetting en mobiel nummer.